Kadınları Etkilemenin En İyi Yolları

Pek çok erkek için kadınları etkilemek çok zordur. Çünkü sevdiklerine açıldıkları zaman ters tepki ile karşılaşırlar. Halbuki kadınları etkilemek tahmin edilenden çok daha kolaydır. Bunlar sayesinde artık kadınları etkilemek hiç olmadığı kadar basit bir hale gelmiş olacaktır.

Yalan Söylemeyin

Dürüstlük, kadınları her zaman etkiler. Kötü huylarınızdan bahsetmeniz sonrasında bunları paylaştığınız kadınlar onlara kötülük gelmeyeceklerini düşünecektir.

şık olun

şık olun

Temiz Kokun

Kadınların erkeklerde dikkat ettikleri şeylerden bir tanesi temiz kokmaları. Çünkü aksi durumda erkeklerin yanında kendilerini rahatsız hissedeceklerdir. Bunun aksine yapılması gereken şey, temiz kokmak ve kadınların hoşuna gidecek parfümleri kullanmalısınız.

Şık Olun

Giyilen şeylere dikkat etmek, kadınlar üzerinde etkilidir. Bunun için illa ki çok pahalı kıyafetlerinizin olmasına gerek yok. Sokak modasını bile takip ediyor olsanız fark etmez, giydiğiniz kıyafetler her zaman şık ve temiz olmalıdır. Böylece giydiğiniz kıyafetler sonrasında kendinize güveniniz de artacak ve kadınlar ile çok daha iyi bir şekilde konuşmaya başlayacaksınız.

dürüstlük

dürüstlük

Kararsız Olmayın

Kadınların gözünde en itici erkek tiplerinden bir tanesi, kararsız olan erkeklerdir. Çünkü sürekli olarak fikir değiştiren ya da herhangi bir konu ile alakalı net fikirler söyleyemiyorsa, kadın bir süre sonrasında bu kişi ile konuşmak istemiyorlar. Tabi ki bazı konularda fikir değişimleri olması son derece normal. Lakin bunun sürekli yapmak, kötü sonuçların da ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir