2018 Sezonunda Trend Olan 6 Aksesuar

2018 sezonunda moda olacak olan aksesuarlar ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni sezonda kombinasyonlarınız da kullanabileceğiniz aksesuar modellerini sizin için araştırdık.

  1. Püsküllü Küpeler

Yeni sezonda kumaş, zincir her ne ile yapılmış olursa olsun püsküllü küpeler oldukça moda oldu. Özellikle günlük kombinasyonlarınız da püsküllü küpelere yer verebilirsiniz.

püsküllü küpe

püsküllü küpe

  1. Uzun Kolyeler

2018 sezonu aksesuarları denilince en çok yer edinen seçimler ise uzun kolyelerden yana olacak. Kazaklar, gömlekler, tişörtler ile kombin yapabilirsiniz.

  1. Altın Rengi Halka Küpeler

90’lı yılların modası olan altın rengi halka küpeler 2018 sezonunda da moda oldu. İç içe geçmiş halka küpeler, sıra topların yer aldığı halka küpeler ve daha birçok çeşidi kombinasyonlarınızda kullanabilirsiniz.

  1. Bileklikler

Yeni sezonda bileklikler de aksesuar kullanımları arasında yer alıyor. Bilekliklerde birkaç adet kullanım esas oldu. Birkaç tane takılan kalabalık bileklikleri farklı model seçenekleri ile tercih edebilirsiniz.

uzun kolye

uzun kolye

  1. Boyun Kelepçeleri

Yeni sezonda zincir ya da deri ile yapılmış olması fark etmeksizin boyun kelepçeleri oldukça moda oldu. Zarif ve kibar olması şartı ile boyun kelepçelerine giyiminizde yer verebilirsiniz.

  1. İnci Kolyeler

İnci kolyeler yeni sezonda farklı renkleri, uzunlukları ve diğer birçok detay ile moda olan aksesuar parçaları arasında yer alıyor. Günlük iş yaşamınızda ya da abiyelerinizde inci kolyelere yer verebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir