2015 Kasko Hesaplama Nasıl Yapılacak?

Kasko sigortası yasalar tarafından zorunlu bir sigorta olmasa da araç sahiplerine birçok güvence sağlar. 2015 yılı kasko hesaplaması ile sizler araçlarınızı tekrar güvenceye alabilir ve risklere karşı koruyabilirsiniz.

Sigorta Sorgulama ve Kasko Hesaplama

Kasko hesaplamalarında özellikle kasko primleri için zamanlama önemli değildir. Değişkenler hesaplanırken farklı bazlar dikkate alınır. 2015 yılı kasko hesaplaması sürelerinde belirtilen farklılıklar ile aracınızı güvence altına alacak ve seyir halinde daha rahat olacaksınız.

kasko

kasko

Kasko hesaplamasında öncelikle arabanın modeli önemlidir. Yeni ve eski arabaların kasko hesaplamaları farklı şekilde yapılır. Arabanızın piyasada fiyatı kaskoda önemlidir. Araba plakası ve ruhsatı hangi ile bağlı ise o ilin trafik yoğunluğu da hesaplama sırasında dikkate alınır.

Araçlar ticari ise farklı hesaplama türü yapılır. Araçların kaskosu sırasında öncelikle orijinal parçaları önemlidir. Ek parçalar için ayrı ücret alınır. Aracı kullanan kişinin yaş ve cinsiyeti de önemlidir. Hesaplama sırasında özellikle muafiyet ya da tek sürücü ve diğer indirimler de dikkate alınır.

araba sigortası

araba sigortası

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir