3d Oyunlar ve Türleri

İçerik olarak birbirinden farklı hazırlanan 3doyunlar size kaliteli oyun yapısı vaat etmektedir. Vazgeçmeden senelerinizi vererek oynayabileceğiniz bu tarz oyunlar küçük ya da büyük fark etmeden hazırlanmaktadır. Size sunulan bu hizmeti oyun sitelerinden rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

3d oyunlar içerisinde yer alan oyunlar türlerine ayrılmaktadır. Belli bir kategorilere ayrılmaktadır. Ne tarz bir oyun sevdiğinizi düşünerek hazırlanan kategorilerdir. 3doyunlar başlıkları altında bulabileceğiniz bu oyunlardan bazılarını oynamak için bilgisayarınız da oyun için gerekli eklentilerin bulunması gerekmektedir.  Örneğin üç boyutlu oyun içerisinde yer alan unity 3d ile üretilmiş titanların öfkeli savaşı oyunun oynayabilmeniz için bilgisayarınızda unity 3d oyununu oynatabilen web player eklentisinin yüklü olması gerekir.

3d oyunlar

3d oyunlar

Unity 3d Oyunlar

Bir oyun motoru olan unity 3d oyunlar, oyun ve bilişim dünyasına getirilen en büyük yeniliktir. Yükseklik, genişlik ve derinlik özelliklerine sahip üç boyutlu oyunların bilgisayara kurulmadan oynanmasını sağlayan bir sistemdir. 3d oyun motoru oluşturan bu oyunlar unity web player eklentisi sayesinde bilgisayara kurulum işlemi olmadan web tarayıcı üzerinden çalışabilmektedir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir