Koltuk Altı Kararması Nedenleri

Koltuk altı kararması birçok kişinin yaşadığı sorunlardan biridir. Özellikle kadınlarda sık görülen bu durum kötü bir görünüme sebebiyet verir. Yaz mevsiminde kişinin işini zorlaştıran ve moralini bozan bu sorunun belli başlı bazı nedenleri mevcut? Peki bu nedenler neler ve koltuk altındaki kararmadan nasıl kurtulabiliriz? İşte bu yazıda siz değerli okuyucular için bu sorularınızı kısaca cevaplamak istedik.

koltuk altı

koltuk altı

Limonla Koltuk Altı Kararmasına Son

Koltuk altında meydana gelen kararma genel olarak jilet ile almadan kaynaklanır. Bir başka sebebi de sürtünmedir. Diğer nedenleri arasında hormonal değişiklikleri, bakteriler yer alır. Peki doğal tedavi uygulayarak evde kendi kendinize kurtulabilir misiniz? Evet. Limon sayesinde kararmaya son verebilirsiniz.

koltuk altı temizliği

koltuk altı temizliği

Limon en iyi beyazlatıcılardan biridir. Unutmayın. Doğal bir temizleyici olan limon antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahip. Her gün banyodan evvel gece kalın bir lomon dilimi kesin ve bu bölgeyi ovalayın. Limon cildi kurutabilir. Bu nedenle ardından nemlendirici krem de kullanmanızı tavsiye ederiz. İsterseniz patates dilimi ile de bu işlemi yapabilirsiniz. Aynı etkiye sahiptir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir