2015 Yeni Kreasyon Bikini Modelleri

Havaların ısınmasıyla beraber yaz aylarının olmazsa olmaz deniz ve kum ikilisi düşünülmeye başlandı. Dalganın sesi ve güneşin can alıcı parlaklığı ve kumun ayakları çeken cezp edici etkisi….

bikini modelleri

bikini modelleri

Her sene birbirinden farklı modellerle karşınıza çıkan bikini modelleri bu sezonda da yine rengarenk renkleri ve yaratıcı tasarımlarıyla sizleri bekliyor.

Göze Çarpan Bikini Modelleri

2015’in yaz aylarından sezona damgasını vuracak olan modellerin başında volanlı bikini geliyor. Püskül detayıyla beraber volanlı bikinilere bu sezon oldukça sık rastlayacaksınız. Fırfır detayıyla beraber cazibeyi artıran modeller de mevcut. Bu sezon bir diğer model ise halter yaka… Kısa üst sokak modası seçimlerinde zirvede seyreden bu model beach’lere kadar iniyor.  Hem şık hem de sportif bir görünüm elde etmek isteyenler halter yaka modelleri bu sezon rahatlıkla tercih edebilirler.

bikini modelleri

bikini modelleri

Bu sezon alışılmışların dışında yenilikler arayanlar eskiyi andıran nostaljik yüksel bel bikinilerle tanışacaklar. Bele kadar yükselen bikini modellerini dergilerden de takip ederek fikir edinebilirsiniz. Halter yaka bikinilerin rakibi olan büstiyer bikini modelleri adeta yarım üstler andırıyor. Bu sezon büstiyer modeller daha çok yoğun desenlerde ve etnik hava esintileriyle sizleri karşılayacak.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir