2015 Bay Güneş Gözlüğü Trendleri

Yazın gelmesi ile birlikte uzun ve güneşli günlerde başlıyor. Güneş gözlükleri bu aşırı aydınlıktan ve güneşin zararlı UV (ultraviyole) ışınlarından korunmak için ideal bir aksesuar. Her sezon yeni tasarımları ile gündemde olan moda bay güneş gözlüğü trendlerinde de kendinden bahsettiriyor.

güneş gözlüğü

güneş gözlüğü

2015 bay güneş gözlüğü trendlerinde yetmişlerin oval ve yuvarlak modelleri çok şık olmakla birlikte bir stilin de göstergesi oluyor.

2015 Bay Güneş Gözlüğü Modelleri

Bu sezon güneş gözlüğü modellerinde transparan camlar moda. Farklı renklerde olabilen bu transparan camlar yüz ifadesinin daha sempatik olmasını sağlıyor. Tarzınıza ve seçiminize göre ayna refleksli camları olan güneş gözlükleri de kullanabilirsiniz çünkü bunlar da moda. Materyal olarak metalik, plastik ve deri kaplı olan tasarımlar var ama kesinlikle camlardaki kaliteye de özen göstermelisiniz.

erkek gözlüğü

erkek gözlüğü

Camlar görüş kapasitesini düşürmeyecek ve istenmeyen parıltılarla göz rahatsızlığı yapmayacak bir kalite düzeyinde olmalıdır. Bay güneş gözlüğü trenlerinde kahverengi ve tonları göze çarpıyor. Altın tonlarında olan tasarımlar da mevcut. Bunların dışında genel olarak erkeksi renkler trendlere hakim.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir