Skinny Jeans Kombini Yapma

Bu sezon yaz modası içerisinde ön plana çıkan trendler arasında bulunan Skinny Jeans, yepyeni ilkbahar ve yaz ayları içerisinde moda oluyor. Birbirinden farklı modelleriyle beraber sizlerde bir nevi “Sigara pantolon” adı verilen bu pantolonlar ile beraber çok iyi kombinler yapabilir ve harika kombinler sayesinde hem ilkbahar hem de yaz sezonu içerisinde başarılı giyiminizi oluşturabilirsiniz.

Skinny Jeans Kombini Yapma

Skinny Jeans Kombini Yapma

İlk çıktığında her ne kadar soğuk bakılsa da, daha sonrasında her yıl geçtiğinde skinny jenas dediğimiz modellerin gardıroplarda çok iyi yerlerde durduğunu görmekteyiz. Kombin yapmak adına neler yapılmalı ve skinny jean ile beraber neler giyilmelidir? İşte bunları konuşalım…

Esnek olacak şekilde alacağınız bu modellerle beraber bel ve bacakların sıkı olması yeterlidir. Geri kalan kısımların esnek olmasına dikkat ediniz. Bunun dışında da eğer bacaklarınız ve ayak bilekleriniz ince ise bu modeli tercih edebilirsiniz.

Skinny Jeans Kombinleri

Skinny Jeans Kombinleri

Her mevsime özel kombin yapma

Skinny jenas dediğimiz pantolon modellerinize uygun biçimde bir kombin yapmak istiyorsanız, kesinlikle mevsime göre bir seçim yapmalısınız. Ayakkabı olarak topuklu ve uzun çizme seçimi ile beraber kış aylarında çok iyi bir şıklık kazanabildiğiniz gibi; yaz ayları içerisinde converse y ada bir babet çok iyi gidecektir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir