Aslan Burcu Neden Aşık Olmaz

Astroloji Nedir?

İnsanoğlu var olduğundan beri var olan gökyüzünde mevcut olan gezegen ve yıldızların yeryüzünde yer alan tüm insanlar üzerindeki etkilerini inceleyen bilim dalına Astroloji denir. Bilimler içerisinde en eski olanıdır demek mümkündür. Astroloji Astronomi bilimi ile iç içe olmakla beraber bazı temel noktalarda ayrım göstermektedir. Bunlardan en önemlisi astronomi nesnel bir bilim iken astrolojinin öznel bir bilim olmasıdır. Astroloji Dünya’dan gökyüzüne bakarak birtakım yorumlarda bulunmaktadır. Astrolojide 12 burç mevcuttur ve Koç burcu ile başlayıp Balık burcu ile bitmektedir.

Astroloji Ne İşimize Yarar?

İnsanlar astroloji sayesinde eksik yönlerini veya kadersel potansiyelini bir kehanete dayanmadan öğrenebilmektedir. Astroloji her şeyden önce kişinin kendini tanımasını sağlamaktadır. Buna ek olarak astroloji, tıpkı hayata tutulan bir ayna gibi olmaktadır. İnsanların yaşadıkları gezegenleri izleyerek, takipte kalarak önlerini görmesini ve olacaklara önceden hazırlıklı olmasına yardımcı olmaktadır. İnsanlar artık gelecekte kendilerini beklemekte olan yeteneklerini Astroloji sayesinde öğrenebilmektedir. Astroloji karakterimiz ve kaderimiz arasında bir bağlantı kurmayı sağlar. Özetle astroloji yaşamın duygusal, sosyal, politik, ekonomik ve diğer yönlerinin incelenmesinde ve tahminlerde bulunulmasında büyük bir role sahip olmaktadır.

Astroloji için bir nevi yıldız falcılığı da diyebiliriz. Yıldızların hareketlerinden yola çıkarak birtakım yorumlar öne sürülmektedir. Çok eski tarihlerden gelme bilgilere dayanan astroloji insanların kendilerini ve diğerlerini anlamasını sağlamakta yardımcı olmaktadır. Astrolojinin temelini oluşturan şey, sembolleri kullanarak akıl yürütme ve tümevarımdır. Farklı bilim dallarıyla da ilişki içinde olan astroloji sayesinde insanın doğum haritası dediğimiz bilgilerini de kullanılarak kişiliği, fiziksel sorunları, alışkanlıkları, yetenek ve diğer olguları hakkında tespitlerde bulunulmaktadır. Bu sayede astroloji bir bireyin kendini geliştirmesini, güçlü olan taraflarını görmesini ve ilerlemesi hususunda yardım sağlamaktadır.

Astroloji ve Burçlar

Güneş astrolojide en önemli gezegen olmakla beraber burçlar üzerinde de önemli bir etkiye sahiptir. Astroloji günlük burç yorumlarının belirlenmesinde büyük rol oynamaktadır. Bunun dışında aşk ve sevgi konusunda da eş seçimleri açısından bizlere yardımcı olmaktadır. Astroloji alanında burçlar ve yükselen burçları en çok karşılaşılan sorulardandır. Burç uyumu denildiği zaman  kişinin başkası ile olan uyumu akla gelinmelidir. Burcu ile yükselen burcu arasındaki uyum değil.

Aslan Burcu Neden Aşık Olmaz

Aslan ormanın kralıdır ve liderdir. Başkalarının hayatlarına da onlar adına birtakım müdahalede bulunmak isterler. Bu yüzden her şeye karışırlar. Yüksek bir egoya sahip olduklarından kibirli olarak tanımlanırlar. Daima hayat sahnesinde parlamak ve odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri oldukça yüksektir. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek onlar için hayat şartlarının olmazsa olmazlarındandır. İyi zamanlarında güler yüzlü, etkileyici, yardımsever olan Aslan’lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Onlara karşı hatalı davransanız dahi size gayet olgun bir şekilde tepki verirler. Ancak sabırlarını taşırırsanız, gerektiğinde sert bir şekilde tavır göstermekten çekinmezler. Aslan burcu kendini yüksek bir konumda tuttuğundan zirve tek kişiliktir anlayışına sahiptir bu yüzden hayatlarına kolay kolay kimseyi dahil etmek istemezler. Kendilerini oldukça fazla sevdiklerinden bazen birini sevmeye yeltenmezler. Bu özellikleri onların birine asla aşık olmayacakları anlamına gelmez fakat Aslan burçları yine de en çok kendilerini seven burçlardır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir