Beyaz Dişler İçin İpuçları

Bembeyaz dişlerle, sağlıklı ve mutlu gülüşlere ne dersiniz? Günümüzde her ülkede birçok insan sararan dişlerinden yakınıyor. Bazı insanlar sırf dişleri sarardığı için 32 diş sırıtmaya utanır vaziyete geldi. Peki bunun bir çözümü yok mu? Tabii ki de var. Basit ve her şeyden önemlisi doğal yöntemlerle dişlerinizi beyaz bir hale getirebilirsiniz.

diş beyazlatma

diş beyazlatma

Nelerdir?

Bu zor ve zararlı değildir. Her açıdan size yarar sağlayacaktır. İlk olarak tercihiniz çilek olmalı. Çilek her insanın sevdiği bir meyvedir. Bu yüzden işinizde kolay olacak. Çileği yarıya bölüp dişinize sürtme seansı yapabiliriz. Diş beyazlatma da bu önemlidir. Bunun dışında portakal kabukları da yarar sağlayacaktır.

beyaz dişler

beyaz dişler

Ayrıca Hindistan cevizi yağını da deneyebilirsiniz. Her gün bir kaşık Hindistan cevizi yağını dişinize sürün ve böylece bekletin. 5 ila 20 dakika beklettikten sonra hafif sürdüğünüz diş macunuyla dişlerinizi fırçalayın. Her yediğiniz yemekten sonra dişlerinizi fırçalamayı da unutmayın. Son yöntemde kabartma tozu ve hidrojen peroksittir. Bu karışımı diş fırçanıza sürün, fırçalayın ve farkı görün.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir