Üretimde Paslanmaz Sac’ın Yeri

Otomotiv, yapı ve çeşitli gıda makineleri yapımında kullanılan malzemelerden birisi paslanmaz sac olmuştur. Piyasa da isteğe bağlı olarak rulo ya da plaka halinde yer alan ve paslanma özelliği olmayan bu malzemeler yine isteğe bağlı olarak şekil bakımından da farklı şekilde üretilmekte ya da kesimi yapılabilmekte.

Paslanmaz Sacın Dayanaklılığa Neye Bağlıdır

Üretim alanı 0,40 cm ile 50 .00 cm kalınlık arasında üretilen bu paslanmaz sac kullanım alanına göre üretilir. Paslanmaz sac malzemenin dayanıklı olması ise krom sayesindedir.

paslanmaz sac modelleri

paslanmaz sac modelleri

Kullanım zamanı olarak eski bir geçmişe sahip olan paslanmaz sac beyaz ürünlerinde, ekmek fırın makinelerinin içerisinde kullanılır. Isıya dayanıklılık gösteren paslanmaz sac, üretim alanının en yaygın kullanıldığı malzemelerden birisidir.

Paslanmaz sac malzeme alımında tüketiciler kaliteli ve kurumsal firmalardan almalıdır. Nedenine gelince sunduğu fiyat garanti sac malzemelerinin çok kaliteli olmasıdır. Ülkemizde paslanmaz sac alımında firmaların işletme konusunda tercihi nikel paslanmaz olmuştur. Nikel paslanmaz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ihracat şampiyonu olduğu gibi işletmelere referans olma konusunda birçok firmaya çözüm ortaklığı sundu.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir