2017 Sokak Modasına Soft Stil Desteği

2017 Sokak modası içine farklı birçok stili görmeniz mümkün. Soğuk aylar ile beraber içinizi ısıtacak olan birçok farklı stilin yanı sıra soft dokulu kumaşlar ile yumuşak bir sokak stiline bürünebilirsiniz. Soft renkler ile bir bütünlük yaratarak tasarlayacağınız kombinini ile hem dikkat çekebilir hem de son derece şık bir seçim yapmış olursunuz.

sokak modası

sokak modası

Soft Stil Seçimlerinde Renk Uyumları

Soft renk seçimleri özellikle kış aylarında oldukça yumuşak bir dokunuş katması sebebi ile tercih edilebilir Siyahlar, koyu griler ve kahve renklerinin arasından sıyrılan soft pembe, mavi, yeşil, sarı gibi tonlara eklenen beyaz oldukça farklı bir doku ve kombin yaratmanızı sağlayacaktır.

Soft pembe bir kaban üstüne soft yeşil bir atkı takmak oldukça şık bir bütünlük yaratabilir aynı şekilde pembe beyaz uyumu da tercih edilebilir. Soft sarı tonu ile mavi birlikteliği oldukça ideal bir bütünlük olurken hafif tüylü soft gri de pembe ya da sarı tonu ile bütünlük yaratacaktır.

sokak modası yeni stilleri

sokak modası yeni stilleri

Aynı zamanda soft yeşil bir mont içine beyaz kazağın yanı sıra ten rengine yakın ayakkabı ve çanta kullanımı tercih ederek daha büyük bir dokunuş ve daha dikkat çekici bir etki yaratmanız mümkün olur.

Soft renkleri kombinin tamamında kullanmanın yanı sıra en etkili olan yıldız parçada da bu tonu değerlendirme şansınızı bulunuyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir