Beyaz Elbiselerle Masumiyetinizi Yansıtın!

Yaz aylarının en çok kullanılan rengi beyaz ve tonları oluyor. Bizler için masuniyeti ifade eden beyaz, her kadına ayrı bir güzellik katıyor diyebiliriz. Tabi herkesin beyaz elbise modellerini kullanması çok da kolay olmuyor. Kiloyu en çok belli eden rengin beyaz olması elbise seçiminde de daha titiz olunması gerektiğini düşündürüyor. Beyaz bayan elbise modelleri arasından seçim yaparken kilolu bir görünüm sunmasını istemiyorsanız kesimlerine çok dikkat etmelisiniz.

Beyaz Elbise Kilolu Gösterir mi?

Beyaz bayan elbise modelleri

Beyaz bayan elbise modelleri

Birçok kadının korkularından biri beyaz giydiğinde kilolu gözükmesidir, ancak doğru kesimler söz konusu olduğunda beyaz giymiş olmak sizi fazlalıklara sahip olan biri gibi göstermeyecektir. Beyaz bayan elbise modelleri içerisinde belinizi tamamen saran kloş elbiseleri seçtiğinizde kalça kısmında oluşan fazlalıkları kapatabilir, kilolu görünmek yerine daha zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Bel kısmınızda oluşan fazlalıkları kapatmak için de beyaz bayan elbise modelleri içerisinde mutlaka üst bedeni bol, salaş gelen yüksek belli modelleri tercih etmelisiniz. Bu belinizi daha ince gösterirken bacak boyunuzu da uzun gösterir. Bedeninizi daha iyi tanıyarak kıyafetlerinizle kusurlarınızı kapatmayı başarabilirsiniz.

Beyaz bayan elbise

Beyaz bayan elbise

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir