Cilt Kuruluğu için Etkili Çözümler

Yaz aylarının yerini yavaş yavaş kış soğuklarına bıraktığı günlerde cildi hassas olan kişilerden cilt kuruluğu sorunları kişilerin günlük hayatını etkileyen problemler arasında yer alır. Özellikle iş yaşamı nedeniyle dışarıda çalışmak zorunda olan kişilerin en büyük sorunlarından olan cilt kuruluğunu etkili yöntemler ile çözebilir ve cildinizin nem dengesini koruyabilirsiniz.

Cilt Kuruluğu

Cilt Kuruluğu

Yaz mevsiminin aksine kış aylarında daha çok nem ihtiyacı duyan cildinizi yumuşatmak ve beslemek için kalitesinden emin olduğunuz cilt bakım ürünlerini kullanmalısınız. Özellikle cilt için faydaları sayılmakla bitmeyen E vitaminin aldığınız kremlerin içeriğinde bulunmasına özen göstermelisiniz. Bu şekilde cildinizin daha kısa sürede nem dengesini kazanmasını ve yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Cilt Kuruluğu için Sabunu Asla Kullanmayın!

Cilt Kuruluğuna Çözüm

Cilt Kuruluğuna Çözüm

Cilt kurumasının bir nedeni çevre şartları ve hava değişimi olduğu gibi bir diğer nedeni de yaşın ilerlemesidir. Kişi yaşlandıkça ciltteki yağ oranı hızla düşer ve daha az yağ üreten cilt daha çabuk kurumaya neden olur. Kuruluğun yanı sıra can yakıcı şekilde çatlaklarda meydana gelebilir. Halk arasında kuruluk için sabunun en iyi yol olduğu kanısı bulunsa da bu yanlış bir bilgidir ve sabun kuruluğun artmasına neden olur. Bu yüzden cilt kuruluğu için sabun tercih edilmemelidir.

 

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir