Zayıflayamıyoruz Bari Rahat Nike Giyinelim!

Nike sonunda “artı beden” stilini başlattı, kilolu kadınlar artık çok mutlu ve her yerde yeni trendi alkışlıyorlar. Pozitif vücut hareketi büyümeye ve yayılmaya devam ederken, markalar kadınların görsellik ve boyuttan çok daha fazlası olduğu gerçeğini yakalıyor.

nike

nike

Nike Plus Size Fitness Giyim Koleksiyonu

Çok beklenen Nike plus-size fitness giyim sonunda tüketici ile buluşuyor. Nike, birçok kadının kendilerine uygun giysileri bulamadıklarından dolayı çoğu kez egzersiz ve spor yapmayı bıraktıkları (ya da hiç başlayamadıkları) için, her şeklin ve boyuttaki kadının aktivitelerinde iyi görünmesini ve kendilerini iyi hissetmek istediklerini tespit etti.

Nike, günümüz kadınlarının her zamankinden daha cesur, kendinden emin, açık sözlü ve güçlü olduklarını görerek onların ihtiyaçlarına yönelik yeni bir koleksiyon oluşturdu. “XL den başlayan +3X boyutlarına kadar olan koleksiyonda, büstiyerler, sporcu sutyenleri, taytlar, pantolonlar, şortlar, kollu kolsuz t-shirtler, koşu montları ve uzun kollu spor modern üst giyim parçalarından oluşuyor. Spor yapmak artık zaten fit olan kadınlara özgü bir şey değil.

nike giyim

nike giyim

Kadın antrenman kıyafeti bölümünün başkan yardımcısı Helen Boucher, “Güzellik her yönüyle ve boyutta geliyor ve güçlü olmak güzeldir, güç bizim için anahtar kelimedir, boyut önemli değil. ” diye açıklama yapıyor. Katılmamak mümkün değil…

Marka, stili yaymak ve giysileri göstermek için bazı sosyal medya fenomenlerini kullanıyor. Sosyal medyadaki kadınlar da, spor salonunda daha rahat hissetmek için markayla ilgili övgülerini ve heyecanlarını paylaşıyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir