Kot Etek Kombinleme Tüyoları

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kot etekler de oldukça popüler bir hale gelmeye başlayacak. Asla modası geçmeyen kot etekleri doğru kombinlemek için birkaç püf noktasına dikkat etmeniz yeterli.

kot etek

kot etek

Kot Etek Kombini

Oldukça rahat ve kullanışlı olan kot etekleri kombinlemek aslında oldukça basit. Kot eteklerinizi hoş bir bluz ya da şık bir gömlek ile kombinleyerek günlük şık stilini yakalamanız mümkün. Bu kombinin altına bir stiletto ya da hoş bir sandalet ile oldukça şık ve günlük bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kot eteklerinizi daha spor bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız basic tshirtler ile tercih edebilirsiniz. Bu kombinin altına bir spor ayakkabı ya da günlük bir ayakkabı giyerek hoş bir kombin yapabilirsiniz.

kot etek modelleri

kot etek modelleri

Denim on denim yani kot üzerine kot modası son yıllarda oldukça moda. Hoş bir kot eteğinizin üzerine kot gömlek ya da kot bluzlerden tercin etmeniz, bir kemer ve boynunuza takacağınız bir fular ile kombininizi tamamlamanız mümkün. Denim on denim kombinin en tamamlayıcı ayakkabısı ise kesimlikle topuklu ayakkabılardır. Kemeriniz ile ya da fularınız ile uyumlu renkte olan bir topuklu ayakkabı ile oldukça hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz

Kot etekleri sadece yazın değil bahar ve kış aylarında da sıklıkla tercih edebilirsiniz. Bahar aylarında renkli çoraplar ile kombinleyebileceğiniz kot eteklerinizi kış aylarında da aynı şekilde daha koyu renklerdeki çoraplar ile tercih edebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir