Kim Bu Kim Kardasian?

Magazin dünyası birine takınca takıyor. Zaten takılanlar da takılsınlar diye sürekli uğraş içindeler. Baba tarafından Ermeni anne tarafından Hollandalı olan Kimberly Noel Kardasian dünya magazinin yarattığı bir isim. Ne iş yapar derseniz kimse doğru düzgün cevaplayamıyor. Ortalarda dolaşan ama her yaptığı olay olan biri işte.

Medyanın Magazin Gücü

Amerika’daki yarışma programlarında jüri üyeliği yapan, kalitesiz dizilerde rol alan, porno görüntüleri elde ele dolaşan, kocaman kalçaları var diye bahsedilen, evlenip boşanmalarından, doğurduğu bebeklerden bile para kazanan Kim Kardasian son olarak hamile ve çıplak olarak çektiği “selfisini” paylaşınca olay olmuş.

kim kardashian

kim kardashian

Soyadı bize pek yabancı değil. Kardaş Ermenice’de taşçı anlamına geldiği için aslında Taşçıoğlu demekmiş. Kız kardeşleri bile ünlenmeye çalıştı ama hakkını yemeyelim kendini en iyi pazarlayan Kim oldu. Şimdilerde kendi adında ayakkabılar üretip satmaya çalışıyor. Amerika’lı rapçi Kayne West ile evli ve nereye gitseler magazin fotoğrafçıları peşlerinde oluyor. Zaten magazin dünyasının yarattığı bir “ikoncan.” Bir çeşit arz talep olayı bu. Sabun köpüğü gibi parlayıp sönenlere, içi boş olaylara meraklı insanlar oldukça dünya magazin dünyası daha çok Kim Kardasian’lar yaratacak.

kim bu kim kardashian

kim bu kim kardashian

Kim bu Kim Kardasian sorusunun tam bir yanıtı yok. Pop kültürünün yarattığı, düşünmeyi sevmeyenlerin bayıldığı biri işte. Andy Warhol’un dediği gibi “Bu düzende herkes 15 dakikalığına ünlü olabilir” ama Kim süreyi uzatmasını becerdi.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir