Ay Bebeğiniz Ve Kendi Sağlığınız İçin Hamilelikte Egzersiz

9 ay 10 gün süren serüvenin başlamasıyla birlikte pek çok anne adayını da heyecan sarıyor. Aileye yeni katılacak olan bu bireyin yetiştirilmesi ve dünyaya gelmesi aşamasında oldukça evhamlı olan anne ve baba adayları aynı zamanda hamileliğin rahat geçmesi içinde farklı yollar deniyorlar.

hamilelik

hamilelik

İlk aylarda baş dönmesi mide bulantısı gibi basit belirtilerle ortaya çıkan hamilelik ileri ki aylarda belirginleşen karın ve ağırlaşmış olan vücutla etkilerine devam eder.

Gebeliğinizi Sorunsuz Geçirmenin Yolları

Elbette anne adayının fiziksel ve ruhsal değişim yaşamasına neden olurken, bedendeki ağırlığı ve hamilelik etkilerinin azaltılması konusunda farklı yollar ortaya çıkıyor. Uzmanlar tehlikeli bir hamilelik geçirmeyen hanımlara gebelikleri süresinde basit egzersizler yapmalarını öneriyorlar.

hamilelik egzersizleri

hamilelik egzersizleri

Kimi zaman oturduğunuz yerden, kimi zaman ayakta kimi zaman da havuzda yapabileceğiniz bu hareketler bebeğinizin ve sizin daha rahat etmesini sağlar.Uzmanların önerileri ve uyarıları arasında hamilelikte egzersiz yapan hanımların hareketlerini olabildiğince nazik ve yavaş yapması öneriliyor. Basit adımlarla gebeliğinizi sorunsuz geçirebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir