Yaz Ayında Saçlarınızın Bakımı Şart

Yaz ayı yaklaştığı şu sıralarda özellikle saç bakımı güneş ışınlarının etkisi altında kalacağı için nem dengesini kaybediyor ve daha çok bakıma ihtiyaç duyuyor.

Yaz ayına özel saç bakımları saç tipinize göre uygulayacağınız ve evde bulacağınız malzemelerden yapılır. Saf zeytinyağı saç diplerini nemlendiren özel bir formüldür.

yazın saç bakımı

Saç Bakımı Her Ay Gerekli

Saçların daha hacimli olmasını sağlayan zeytinyağı özellikle yumurta sarısı ile birleştiğinde saçlarınıza mucizevi etki yaratır. Çörek otu yağı ise saçların uzamasına yardımcı olur.

Saçlarınızı her yıkama sonrası mutlaka su ile karıştırılmış sirke ile durulamanız da saçlara parlaklık verir. Kaliteli saçlar her zaman bakım ile sağlanır.

yaza özel saç bakımı

Saç uzmanlarının her zaman tavsiyesi doğal maskelerdir. Bal ve yaz meyveleri ile karıştırdığınız karışımın içerisine bir miktar saf zeytinyağı koyduğunuz zaman saç dipleriniz hem nemlenir hem de güçlenir.

Zeytinyağı içerisinde beklettiğiniz sarımsakları da saç diplerinize sürebilirsiniz. Kısa sürede dökülme problemleri ortadan kalkacaktır.

Zeytinyağlı sarımsak karışımını 15 gün süre ile kapalı bir ortamda bekletip, saç diplerinize uygulamanız yeterli.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir