2017 Yılı Demode Olan 5 Trend!

Giyim kuşam içinde modaya uygun olup trendleri takip etmek demode olmamak için oldukça önemlidir. Her sezon değişen moda akımı içinde bunu takip etmek bazen oldukça güçleşebiliyor. Fakat özellikle bulunduğunuz yıl içinde demode olan parçaları bilmek modaya daha yakın olmanızı ve bu parçaları farklı değerlendirmeniz için yararlı olabilir.

1-Saçlar

Sadece giyim değil saçlarda moda akımı içinde yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda sık buklelerin modası yeni sezonda doğal görünümlü dalgalara yerini bıraktı.

ayakkabı

ayakkabı

2-Kotlar

Kot ceket ve benzeri giyim parçalarının yerini farklı stillere sahip olan kadifeler almaya başladı. Kadife parçalarınıza farklı yaka iğne ve aksesuarlar uygulayarak günlük yaşam ya da her hangi bir davette kullanma şansınız da bulunuyor.

3-Balerin Eteği

Geçtiğimiz sezonlarda oldukça revaçta olan balerin etekleri klasik kesim etekler ile yer değiştirdi. Yeni sezon en tren parçalar kalem etek ile oluşturulan kombinler oluyor.

etek

etek

4-Bol Ceketler

Geçen sezonda akım haline gelerek oldukça trend olan bedene büyük gelen ceketlerin ve parkaların yerini vücuda tam olarak oturan ve dar kesimli modeller aldı. Oversize modası her ne kadar bu sezon hit değil ise de yenilenen sezonlarda gelmeyecek diye bir şey söz konusu değil.

5- Dolgu Topuk Spor Ayakkabılar

Dolgu topuk spor ayakkabıları geçen sezonda farklı desen ve modelleri ile birçok kombinasyonda kullanma imkânınız oldu. Yeni sezon ince burunlu klasik ayakkabılardan yanadır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir